Kvarovi na elektromreži u mioničkom okrugu biće sanirani do kraja dana

Zbog velikog nevremena praćeno obilnim snežnim padavinama i jakim vetrom koje je u nedelju zahvatilo Srbiju, došlo je do prekida u snabdevanju električnom energijom i u mioničkoj opštini. Ekipe EPS-a u Mionici brzo su reagovale i u nedelju su odmah sanirani kvarovi u Mionici, Brežđu, Robajama, Osečenici, Golupcu, Rajkoviću i Bukovcu.

-ЕПС-а-отклањају-кварове
Iz poslovnice EPS-a u Mionici saopšteno je da su kvarovi na dalekovodima u svim selima rešeni, a da će danas biti završen i Struganik. Iz EPS-a dodaju da je više od polovine pojedinačnih kvarova sanirano i da je većina domaćinstava ostalo bez napona zbog prekida kabla usled olujnog vetra. Očekuje se da će svi meštani dobiti struju do kraja dana-poručuju iz poslovnice EPS-a u Mionici.

-ЕПС-а-на-терену

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.