Sve kuće u mioničkoj opštini dobile su struju

Sve kuće u mioničkoj opštini dobile su struju. Više od 15 radnika u 5 ekipa danonoćno je radilo na otklanjanju kvarova na dalekovodima, trafostanicama i banderama.

Ekipe-EPS-a-na-terenu.

Da je stanje konačno normalizovano potvrđeno je iz Opštinske uprave Mionica. Po rečima inženjera sistema i mreža Milana Milića sva domaćinstva na teritoriji opštine su sada uredno snabdevena električnom enrgijom i svi kvarovi su uspešno sanirani.

-ЕПС-а-на-терену

Zbog velikog nevrmena koje je zadesilo Srbiju proteklog vikenda došlo je do prekida u isporuci električne energije. Olujni vetar i snežna vejavica izazvali su havarije na elektro mreži u celoj zemlji. Mioničke ekipe odmah su reagovale. Već u ponedeljak otklonjeno je više od polovine kvarova, a danas u prepodnevnim časovima situacija je u potpunosti normalizovana.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.