Lopovi iz obdaništa “Pčelica” odneli i opremu za video nadzor!

Za sada nepoznati počinioci provalili su protekle noći u obdanište “Pčelica” na Petom puku. Kako valjevskaposla.info saznaju u izvršenoj provali odnešeni su između ostalog LCD televizor od 32 inča, oprema za video nadzor, mini linija sa dva zvučnika i indukciona ploča. Kako nam je saopštio Zlatomir Jakovljević, direktor Predškolske ustanove “Milica Nožica” šteta se procenjuje na oko 130.000 dinara.

 

(Foto: valjevskaposla.info)

Ovaj čin otkriven je jutros, kada su prvi zaposleni stigli na posao u obdanište koje prima decu od 06 časova. Pored zaposlenih radnika, neprijatno iznenađenje dočekalo je i roditelje i njihove mališane koji idu u ovaj vrtić. Zbog novonastale situacije i uviđaja koji je obavljala policija, deca nisu mogla biti  primljena, pa su roditelji morali da ih vrate kućama.

 

 

 

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.