Reporteri VAmateri: Povećanje plate kao nekad…

Sa lica mesta fotografije šalju naši “Reporteri VAmateri”.

Zadnjih meseci sve češće smo svedoci polemika u vestima oko toga da li je plata veća ili manja, da li je bilo povećanje palate ili smanjenje, da li je smanjenje povećano ili je povećanje smanjeno. Mišljenja su podeljena a matematika je jedina u pravu.

Kako je stanje sad to smo svi svedoci, ali kako je to bilo nekada davno u Kraljevini Srba, Hrvata i Slovenaca, to mogu samo da nam pokažu neka dokumenta koja s vremena na vreme izađu iz neke prašnjave kutijice na tavanu.

Kao dokaz da povećanja je bilo i kao nada da se može ponovo dogoditi, jedan naš sugrađanin nam je poslao dokument iz daleke 1924. godine na kojem se službeniku suda na obavljanju poslova tamničara, Andriji Pantiću povećava plata.


Valjevskaposla su uvela posebnu karticu pod nazivom “Reporteri VAmateri”, u kojoj ćete (po)moći da svojim fotografijama skrenete pažnju našim ostalim sugrađanima na dešavanja oko vas, ukažete na problematiku sa kojom se susrećete, pohvalite nečiji rad, ili jednostavno zabeležite fotoaparatom odnosno mobilnim telefonom nešto interesantno što mislite da vredi pomena.

U susret zajedničkoj akciji vas i nas, pišite nam i šaljite svoja foto zapažanja na e-mail adresu [email protected], sa naznakom “Reporteri VAmateri” ili u inbox naše Facebook stranice Valjevskaposla.


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.