MARIJA NENADOVIĆ PRVO POJAČANJE OK VALJEVA

Rukovodstvo OK Valjevo je počelo sa komponovanjem sastava za narednu sezonu sa osnovnom težnjom da se u klub vrate Valjevke koje su do sada branile boje drugih klubova. Prva lasta je Marija Nenadović (25), nekadašnji tehničar Srbijanke koja je prošle sezone igrala u Jedinstvu iz Užica a prethodne tri nastupala za Klek, koja je potpisala za valjevskog prvoligaša.

MNENADOVIC

Marija Nenadović (plava 9) u pokušaju da blokira smeč Bugarke Bojadžiske na utakmici između Valjeva i užičkog Jedinstva prošle sezone na “Studentu”

Pregovara se sa još nekoliko igračica čija će imena biti objavljena čim se dogovore svi detalji. Inače, saznaje se da iz sastava koji je igrao u sezoni 2023-24, ostaju Čelićeva, Ćirićeva, Lakićevićeva i Đenićeva koje će činiti kostur ekipe za novu sezonu. Klub su napustile Bojadžiska i Đukanovićeva.

Jasno je da Valjevo pokušava da u narednu sezonu uđe sa jačom ekipom koja bi pokušala da se bori za vrh tabele ako se sve kockice budu složile.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply