SNS: Pet razloga koji Valjevo čine još boljim – Obdaništa

Znate li šta je najveća radost za sve nas u ovom gradu? Kada svoj deci Valjeva možemo da pružimo bezbrižno detinjstvo i zdravo odrastanje, a važan preduslov za to su i nova, modernija obdaništa.

Vrtic1

Otvorili smo dva nova vrtića – Malog princa i Palčicu. Za Valjevo sutra!

https://www.instagram.com/reel/C7kRzCYsS9K/?igsh=MTdmdmxhZm1ud2J6dQ==

 

Vrtic2

Do novih valjevskih vrtića je došlo nakon rekonstrukcije objekta stare škole “Milovan Glišić”, a novac za unutrašnje opremanje donirala je Fondacija Novak Đoković.

Vrtic3

U prvom objektu „Mali princ“ će se realizovati celodnevni program i imaće devet grupa sa 200 upisane dece. Površina objekta iznosi 1.106,99 m2 i poseduje privatnu kuhinju. I u drugom objektu „Palčica“ će se realizovati celodnevni program, imaće 13 grupa i 270 upisane dece. Površina objekta iznosi 1.709.52 m2 i poseduje privatnu kuhinju.

Vrtic4

Izgradnjom dva nova vrtića i dogradnjom vrtića “Bambi” u Kolubari 2, u potpunosti smo rešili problem liste čekanja za upis mališana u obdaništa.

Vrtic5

Na mladima svet ostaje i zato je naša istinska borba, da naša deca odrastaju u najlepšim mogućim uslovima, pobedila sve prepreke.

Vrtic6

Za porodicu, za našu decu, za Valjevo sutra!

GrO SNS Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply