Maša Cvetković aktuelna prvakinja Srbije na 400, 800 i 5000 metara slobodnim stilom

Na prvenstu Srbije održanom ovog vikenda na bazenu Nacionalnog trenažnog centra u Košutnjaka, Valjevka Maša Cvetković je u konkurenciji mladih juniorki  osvojila zlatnu medalju isplivavši 5 kilometara za samo 1h 4 minuta i 14 sekundi, ostavivši iza sebe višestruku prvakinju Srbije u daljinskom plivanju Varga Reku iz Bečeja.

Maša Cvetković

Maša Cvetković, koja je članica Plivačkog kluba “Lajk” iz Lajkovcaje, ovim zlatom upotpunila je svoju kolekciju, pošto je sada aktuelna prvakinja Srbije na 400, 800 i 5000 metara slobodnim stilom.

Važno je istaći da je Maša, na poziv nacionalnog selektora Igora Beretića, proteklu nedelju provela na Razvojnom kampu reprezentacije Srbije, koji je održan na Košutnjaku.

Kako saznaju Valjevska posla, Maša se iz lajkovačkog Plivačkog kluba vraća ponovo u valjevski “Valis” u kom je ponikla i radiće i dalje sa sadašnjim trenerom Vladimirom Mitrovićem.

 

 

Facebook komentari

About MILENA KUZMANOVIĆ

Novinarka sa diplomom Fakulteta Političkih nauka u Beogradu. Karijeru započela u Radio Valjevu gde je prošla put od novinara-pripravnika, urednika do v.d. direktora. Pisala i za valjevski nedeljnik "Napred". Od 2011. godine dopisnica je redakcije RSE. Trenutno radi kao dopisnik N1. Za portal Valjevskaposla.info piše od 2018. godine.