Masa Cvetković prvak Slovenije na 5000m

Protekle nedelje je u Radovljicama odrzano prvenstvo Slovenije na 5km u bazenu. Predstavnica valjevskog plivanja Maša Cvetković je uzela učešče na ovom takmičenju i osvojila titulu prvakinje Slovenije u kategoriji mlađih juniorki.

masa-cvetkovic

Maša Cvetković

Maša Cvetković je dobila poziv selektora reprezentacije Srbije i sledećih desetak dana će biti na pripremama reprezentacije Srbije u Leskovcu.

U Kruševcu je proteklog vikenda održan medjunarodni plivački miting “Sarengradski kup”, najuspešnija takmičarka PK “Valis” je bila Maša Radojević koja je bila najbolja u diciplini 100m leđnp, dok je srebrne medalje osvojila u disciplinama 50m, 100, i 200m slobodno. Andrej Milivojević je bio drugoplasiran na 100m leđno.

valis-krusevac

PK Valis u Kruševcu

Na predlog regionalnog plivačkog saveza, dosadašnji predsednik PK Valis Branislav Kovačević je izabran za člana upravnog odbora Plivačkog saveza Srbije.

 

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply