TEŠNJAR NEKAD I SAD

Zavod za zaštitu spomenika kulture Valjevo, Foto klub Valjevo i Udruženje građana TIMS organizuju izložbu fotografija Tešnjar – Nekad i sad u Galeriji Birčaninova br. 22. Otvaranje izložbe je u petak, 13. maja u 19:00 sati.

IMG-d4e54a339fe51e060ed574cfb0108d15-V

Tešnjar – NEKAD I SAD

Izložba će biti otvorena od 14. do 20. maja svaki dan od 16,00 do 20,00 sati u Galeriji u Birčaninovoj 22 u Tešnjaru.

Fotografije na ovoj izložbi su iz dokumentacije Zavoda za zaštitu spomenika kulture “Valjevo” i privatne zbirke Milana Markovića koji je i autor fotografija Tešnjara danas. Najstarija fotografija je iz 1937. godine. Biće to prilika da se podsetimo kako je to Tešnjar nekada izgledao.

Tesnnar-nekad-i-sad-1

“Želja nam je da baš sa fotografijama Tešnjar – nekad i sada, otvorimo Tešnjarenje u fokusu, a sledeći program je 26. maja na letnjoj pozornici Udruženja Zagljaj u Birčaninovoj 77, promocija knjige Dragana Živanovića.

Tesnjar-nekad-i-sad-2

Poštenje i poverenje žive u vodenici,” rekao je Ljubiša Milutinović, predsednik UG TIMS Valjevo.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.