Maša Cvetković seniorska i juniorska prvakinja Srbije na 5000 metara

Mlada valjevska plivačica Maša Cvetković osvojila je titulu seniorske prvakinje Srbije, ali i najbolje juniorke na državnom prvenstvu na 5.000 metara, koje je proteklog vikenda održano na bazenima Republičkog zavoda za sport u Košutnjaku.

MASA-5km-drzavno

Maša Cvetković, seniorska i juniorska prvakinja Srbije

Maša je na prvenstvu Srbije u Košutnjaki predstavljala PK “Valis”. Pored ovog uspeha, osvajanja titule seniorske i juniorske prvakinje države na 5.000m, Maša je pre dve nedelje nastupala na prvenstvu Slovenije u istoj disciplini i stigla do titule seniorske vicešampinke Slovenije i juniorkse prvakinje.

Ona je uspela da napravi razliku već posle prvih 1.500m i do kraja trke je taktički besprekorno isplivala, postigavši svoj lični rekord u ovoj disciplini, talenat i vredan rad su joj doneli rezultate već na početku sezone, Maša se školuje u Sloveniji i trenira pod nadzorom Slovenačkih stručnjaka a kada je u Valjevu i Srbiji trenira i nastupa za plivački klub “Valis” .

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.