Maša Radojević kadetska šampionka centralne Srbije

Na drugom kolu prvenstva Plivačkog saveza centralne Srbije u konkurenciji 302 plivača iz 19 klubova, nastupilo je sedam plivača Valisa, predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem.

VALIS drugo kolo pscs 24

Najuspešnija je bila Maša Radojević koja je u disciplini 50 metara delfin stigla do titule kadetskog prvaka, a u disciplinama 100 metara leđno i 100 metara slobodno stigla je do titule kadetske vicešampionke.

Masa i Andrej drugo kolo pscs 24

Andrej Milivojević je bio uspešan u disciplini 100m slobodno sa osvojenom srebrnom medaljom, dok je u disciplini 100 metara leđno stigao do bronzane medalje.

Svoja najbolja vremena i dobar nastup imali su i Đorđe Živković, Andrijana Marić, Emilija Krstajić, Đurđa Jovančić i Matija Mihailović.

PK VALIS

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.