VA-014 OSTVARIO DRUGU PRVENSTVENU POBEDU

Mlada ekipa VA-014 je zabeležila drugi prvenstveni trijumf pošto je u 12. kolu Druge lige “Centar” na svom terenu savladala Slogu 2015 iz Petrovca na Mlavi rezultatom 3-2 (25-14, 26-28,19-25, 25-18,15-7). U veoma uzbudljivom duelu Valjevci su uspeli da stignu do dva boda iako su nastupili bez iskusnog Đokića i pozajmice iz Kragujevca, Micića.

ВА-СЛОГА6

Nakon što su sigurnom igrom osvojili prvi set zahvaljujući, pre svega čvrstom bloku i dobroj igri na mreži, dečaci trenera Vojina Kneževića su popustili u drugom i trećem setu. Napravili su veliki broj servis grešaka kao i propusta u prijemu tako da su gosti stigli nadomak pobede.

ВА-СЛОГА7

Ipak, predvođen odličnim Rankovićem, Jaćimovićem, Aksentijevićem i Stanićem, VA-014 je pokazao zavidan karakter, podigao se u četvrtom setu na bazi izuzetnog bloka da bi u taj-brejku sigurnom igrom vrlo brzo obezbedio prednost 5-2, 9-3 i 11-4 i na kraju zasluženo trijumfovao.

ВА-СЛОГА1

U sledećem kolu, VA-014 ponovo igra u Valjevu a u goste mu dolazi ekipa Crnjanskog.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.