Metalac doveo Terija Arsmstronga, Milićević preuzeo Vardu He iz Višegrada

Košarkaški klub Metalac je angažovao američkog igrača Terija Armstronga (23 godine, 200 cm) koji pokriva pozicije 1, 2 i 3. Armstrong je prošle sezone branio boje zemunske Mladosti u kojoj je prosečno postizao 15.3 poena, ostvario 3.7 skokova i dao 2.8 asistencija dok je tokom sezone 2021-22 igrao u slovenačkoj ekipa Rogaška gde je imao prosek od 13.8 poena, 3.5 skokova i 2 asistencije. Prema rečima predsednika Jankovića, Armstrong će debitovati za Metalac protiv Tamiša. Metalcu preostaje mogućnost da dovede još samo jedno pojačanje do kraja regularne sezone.

TERRY ARMSTRONG1_1

Terry Armstrong u dresu slovenačke Rogaške na utakmici ABA2 lige protiv MZT-a

Sa druge strane, saznaje se da je doskorašnji trener Metalca mladi Saša Milićević, vrlo kratko bio bez posla pošto je dobio i prihvatio ponudu Varde HE iz Višegrada, člana A1 lige Republike Srpske. Milićević će na klupi Varde zameniti Borka Pereulu koji je zbog loših rezultata podneo ostavku.

SASA U VISEGRADU1

Novi trenerski izazov Saše Milićevića zove se KK Varda HE iz Višegrada

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply