METALAC JAČI ZA CENTRA RADOŠA ŠEŠLIJU

Radoš Šešlija će biti novi centar Metalca nakon što je u četvrtak potpisao ugovor sa valjevskim prvoligašem. Šešlija, koji je rođen 1992. godine u Beogradu i koji je visok 208 centimetara, do sada je branio boje Novog Sada (2009-11), Vojvodine (2011-15), FMP Železnika (2015-21) i Borca iz Banjaluke (2021-22).

Seslija_u_kkm

Valjevska publika je imala priliku da vidi ovog visokog igrača kad je igrao za Vojvodinu i FMP a u novoj sezoni će on nositi dres Metalca i pokrivati reket Valjevaca zajedno sa Stefanovićem i Ilićem. U prošloj sezoni Šešlija je igrajući za Borac iz Banjaluke je prosečno u ABA2 ligi ostvario 10.3 poena, 7.5 skokova i 1.4 asistencije provodeći na parketu 25.2 minute po utakmici. Još nije poznato da li je sa njegovim dolaskom Metalac zaključio listu pojačanja ali za sada Branislav Ratkovica raspolože sa sledećim igračima: Marko Bajić, Džorden Dafi, Čarls Mening, Nemanja Janković, Aleksandar Teofilović, Altin Islamović, Ibrahim Durmo, Stefan Simanić, Marko Ilić, Nikola Stefanović i i Radoš Šešlija.

Seslija

Pripreme Metalca počinju 15. avgusta.

Na fotografijama su Radoš Šešlija i Vlada Janković posle potpisivanja ugovora sa Metalcem kao i detalj sa utakmice između Metalca i FMP Železnika u Super ligi 2016. godine, Šešlija je u crvenom dresu FMP-a broj 16.

 

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.