Milion dinara za renoviranje kuća interno raseljenih lica u Mionici

Građevinski materijal vredan milion dinara dobiće dve interno raseljene porodice u opštini Mionica. Porodice Belošević i Radivojević moći će da rekonstruišu i adaptiraju svoje kuće. Oni dobijaju kompletan materijal za rekonstrukciju noseće konstrukcije, hidroizolacije, izgradnju sanitarnog čvora, podnih obloga, malterisanja, fasade, uvođenje i zamenu elektro i vodovodnih instalacija i drugih radova neophodnih za završetak gradnje ili adaptaciju.

-уговора-1

Predsednik opštine Mionica Boban Janković potpisao je ugovor sa porodicama Belošević i Radivojević.

-Kontinuirano sprovodimo program za stambeno zbrinjavanje porodica interno raseljenih i izbeglih lica. Svaka porodica u našoj opštini nam je podjednako važna.

Beloševići i Radivojevići su vredni i čestiti ljudi, i siguran sam da će im ova pomoć mnogo značiti. Zahvalan sam Komesarijatu za izbeglice i raseljena lica Republike Srbije sa kojima imamo dobru saradnju i uspešno realizujemo projekte, a sve u cilju kvalitetnijeg života naših građana-istakao je Janković.

-са-пордицама-Белошевић-и-РадивојевићProgam se realizuje u okviru programa Poboljšanje uslova stanovanja interno raseljenih lica koji sprovode opština Mionica i Komesarijat za izbeglice i raseljena lica Republike Srbije.

Krajem prošle godine, kroz projekat Poboljšanje uslova stanovanja izbeglih lica, građevinski materijal u vrednosti od 900 hiljada dinara dobile su i dve izbegličke porodice na teritoriji opštine Mionica.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.