Mirjana Jugović kandidatkinja za gradonačelnicu Valjeva koalicije “Kasnimo!”, nosilac liste Stanko Ranković

Koalicija “KASNIMO!” Narodne stranke i Srpskog pokreta Dveri na predstojeće lokalne izbore izloazi pod rednim brojem 6. Kandidatkinja za gradonačelnicu Valjeva ispred ove koalicije je Mirjana Jugović, a nosilac liste Stanko Ranković. Ova koalicija se obratila javnosti prvi saopštenjem zajavnost u kojem je, između ostalog, navela neke od planova, uz napomenu da će celokupnu viziju i projekat predstaviti tokom kampanje koja će trajati 12 dana!

Koalicija Kasnimo

Foto: Koalicija “Kasnimo!”

Koalicija “KASNIMO!” saopštila je da na izbore izlazi iz jednog motiva – VALJEVO NA PRVOM MESTU i dala objašenje zašto baš taj naziv izborne liste!

“Već tokom prikupljanja potpisa, dobili smo pitanja građana šta znači KASNIMO, i zašto baš taj naziv liste? Dragi sugrađani, KASNIMO! Kod nas u gradu nije minut do 12, već je 12:06. Sistem je zakazao odavno! Nama u Valjevu život kasni! Počevši od zdravstva, obrazovanja, životnog standarda pa sve do nekih svakodnevnih problema, gde u gradskoj upravi uvek nailazimo da nam treba “papir više”… I tako čekajući da se nešto promeni, mi smo zakasnili u našim životima! A, ljudski život, tačnije ljudi su najveći potencijal našeg grada!”, navodi se u saopštenju za javnost.

Ova koalicija građanima garantuje i obećava PROMENU SISTEMA!

“U sistemu koji ćemo svi zajedno izgraditi, Valjevke i Valjevci zaslužuju da imaju ista prava i jednake uslove za život u Valjevu, uvođenje stalnih radnih mesta a ne stranačkih zapošljavanja, bolje i besplatno osnovno i srednje obrazovanje, da ne čekaju u zdravstvenim ustanovama. Takođe, treba povećati subvencije preduzetnicima, mikro i malim preduzećima, povećati bespovratne subvencije poljoprivrednicima (vratiti dostojanstvo Valjevskom seljaku). Takođe se zaležemo za uvođenje lokalnog referenduma za sva pitanja od opšteg interesa grada Valjeva”, navodi se uu saopštenju Koalicije “KASNIMO!”

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.