Mladi fudbaleri “FK Tešnjar” drugi na turniru u Rumuniji

Škola fudbala “FK Tešnjar” nastala je 2017. godine i za kratko vreme postala jedna velika porodica sa mnogo dece iz Valjeva, a koja imaju, za sada, samo jednu igračku – fudbalsku loptu. Sa trodnevnog gostovanja iz Rumunije, gde su učestvovali na međunarodnom turniru, vratili su se kao drugoplasirani. Koordinator ove male fudbalske škole ujedno je i trener Boško Milovanović.

Mali “Tešnjarci” Ognjen, Teodor, Saša, Laza i Nemanja, pripojeni sa “FK Lussy” iz Vranića  (filijala “Crvene Zvezde”) mimnulog vikenda pokazali su fantastičan rezultat na međunarodnom turniru u Aradu u Rumuniji. Osvojili su drugo mesto na turniru u konkurenciji od 90 ekipa. Odličan rezultat pokazala su i deca godišta 2012. i 2010.  koja su bili favoriti turnira u Aradu.

“Zbog malo loše sreće nisu se zakitili zlatnom medaljom, ali ponosni smo na njih”, govori za naš portal majka jednog od zlatnih dečaka ovog kluba Katarina. Rumunska štampa je već pisala o ovom turnira kao jako posećenom i na  kome su učestovale ekipe iz nekoliko država Evropske unije. “Mi nastavljamo i dalje vredno da radimo i ulazimo u nove pobede”, poručuju iz Škole fudbala “FK Tešnjar”.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.