Dvoje mioničkih karatista na turniru u Sloveniji

Karatisti „Mionice“ Nikola Sekulić i Tanja Stanojević su u subotu nastupili u sastavu reprezentacije Karate saveza Uže Srbije na 47. Međunarodnom karate turniru „Trbovlje open“ u istoimenom gradu u Sloveniji, gde su se u katama i borbama pored takmičara iz bivših jugoslovenskih republika nadmetali i karatisti iz Austrije, Mađarske, Italije, Slovačke, Švajcarske, Ukrajine i Bangladeša.

Opština Mionica Aktuelni osvajač Kupa Srbije pionir Nikola Sekulić se na svom internacionalnom debiju okitio srebrnom medaljom u apsolutnom nivou u katama, gde je poražen u finalu od Slovenca Kiana Hlasteca. Kadetkinja Tanja Stanojević je u katama imala zapažen nastup i da je prilikom žreba imala malo više sreće mogla je da stigne i do same završnice. Inače, oboje mioničkih kataša se nalazi na širem spisku reprezentacije Karate saveza Srbije.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.