Mobilni mamograf u Valjevu do 3. juna

Mobilni mamograf će u Domu zdravlja Valjevo ostati 10 dana duže nego što je planirano, odnosno do 3. juna (pregledi su počeli 4. maja).

Za naredni period nisu popunjeni termini tako da se zainteresovane žene starosti od 45 do 69 godina mogu prijaviti na telefon 014/315- 00-99, u periodu od 7 do 14 časova. S obzirom na to da ima dovoljno slobodnih termina, Dom zdravlja poziva i žene iz opština Kolubarskog okruga da se prijave za pregled.

Mobilni mamograf je postavljen na službenom parkingu Doma zdravlja (iza zgrade, ulaz iz ulice Vlade Danilovića) i radi od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 17 sati.

Organizatori preventivnih pregleda mobilnim mamografom u Valjevu su Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“ i Dom zdravlja Valjevo.

mamograf

 

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.