Muzikom kroz svet

U nedelju, 8. avgusta 2021. godine, u 19.30 časova, u Internacionalnom umetničkom studiju „Radovan Trnavac Mića“, u okviru tradicionalnih 34. „Tešnjarskih večeri“, biće održan koncert pod nazivom „Muzikom kroz svet“. Koncert je plod saradnje Studija sa profesorom muzičke kulture, Markom Tomićem i učenicima Valjevske gimnazije i Muzičke škole „Živorad Grbić“.

IZ-KOLEKCIJE-Jul-2021
Specijalno sastavljen repertoar sa savremenim i tradicionalnim delima iz Škotske, Švedske, Poljske, Francuske, Litvanije, Mađarske, Rusije, Makedonije i Srbije, na koncertu će izvesti dvoje učenika Valjevske gimnazije: Dimitrije Milošević – bas gitara i Marija Urošević – harmonika, klavir i vokal i učenica Muzičke škole i Valjevske gimnazije Kristina Stepanović – flauta.
Internacionalni umetnički studio poziva Valjevce da isprate koncert i uživaju u zvucima svetske muzike, koju će u galerijskom prostoru dodatno oplemeniti grupna izložba umetničkih radova iz bogate kolekcije Art Studija. Posetioci će moći da pogledaju dela umetnika iz Meksika, Južnoafričke Republike, Belorusije, Engleske, Rusije, Južne Koreje, Amerike, Francuske, Poljske i Makedonije.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.