Najbolji učenici Valjeva dobili propusnice za bazen

Na platou kod spomenika Dragojlu Dudiću organizovan je prijem za najbolje đake osnovnih i srednjih škola grada Valjeva za protekle dve školske godine, jer je prošlogodišnje nagrađivanje najboljih učenika izostalo zbog pandemije korona virusa. Prijem je organizovao gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, koji je zajedno sa zamenikom predsednika Skupštine grada Viktorom Mićićem i direktorom UFK “Valis” Željkom Ostojićem, podelio propusnice za ovu sezonu za bazene SRC Petnica za 267 najboljih učenika grada, đaka generacije i vukovaca.

Foto: Grad Valjevo

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković izrazio je poštovanje prema našim najboljim učenicima i njihovim postignutim rezultatima.

“U ime grada Valjeva i svoje lično ime vam čestitam što ste u teškim uslovima uspeli da postignete najbolje rezultate. Vaš uspeh je za ove dve školske godine samim tim i veći. Danas smo ovde da vam odamo priznanje za napor koji ste uložili. Čestitao bih i vašim roditeljima, vašim nastavnicima, profesorima, kao i direktorima koji su doprineli da naša deca manje trpe posledice ove pandemije. Svaka nagrada za vaš trud je mala i simbolična. Najveća nagrada biće uspeh koji vam predstoji u budućnosti i za koji se već sada borite. Valjevo je ponosno na 267 svojih mladih sugrađana i ja vam od srca želim da se ovog leta dobro odmorite i da budete spremni za nove izazove. A, gde ćete se bolje odmoriti nego na bazenima u Petnici, koji su ove godine lepši i uređeniji nego ikad”, kazao je gradonačelnik Gojković.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.