Nastavnik Nikola Savić dobitnik priznanja “Zlatni znak”

Master nastavnik, Nikola Savić, doktorand Javnog zdravlja, dobitnik je priznanja “Zlatni znak” za doprinos obrazovanju zdravstvenog kadra u Republici Srbiji.

Prestižno priznanje “Zlatni znak” predstavlja nagradu za 5 istaknutih profesionalaca u oblasti Medicinskih nauka i obrazovanja budućeg medicinskog kadra. O nominovanju pojedinaca i konačanom odabiru nagrađenih kandidata odlučuje komisija Saveza zdravstvenih radnika Republike Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja.

Nagrade su uručene na Kongresu “Znanje kao putokaz”, održanom 30. juna u Kongresnom centru “Palisad” na Zlatiboru. Nikola Savić dobitnik je priznanja za ostvarenje kvaliteta obrazovanja, njegovo unapređenje i brojne ugledne aktivnosti, koje su predstavljene na Kongresu.

Nastavnik Nikola Savić, trenutno je na doktorskim studijama Javnog zdravlja na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu. Zaposlen je kao nastavnik stručnih predmeta u Medicinskoj školi “Dr Miša Pantić” i Fakultetu zdravstvenih i poslovnih studija Univerziteta Singidunum u Valjevu. Autor je velikog broja stručnih, naučnih i istraživačkih radova, predstavljenih na nacionalnom i medjunarodnom nivou. Jedan je od koordinatora i edukatora u programima populacione politike za Grad Valjevo i Ambasador programa populacione politike u saradnji Srbije i Slovenije. Autor je uglednih priprema za nastavni čas, publikovanih i predstavljenih na Međunarodnom sajmu knjiga, u publikaciji “Čas za ugled”. Mentor je učenicima i studentima, nagrađenim od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ambasade Francuske i brojnih medicinskih ustanova i udruženja. Zdravstveni vaspitač u saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja i Zavodom za javno zdravlje Valjevo.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.