NE PRETRČAVAJ ŽIVOT, PREĐI NA PEŠAČKI!

Grad Valjevo učestvuje u sprovođenju nacionalne kampanje koju su pokrenuli Agencija za bezbednost saobraćaja i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, pod sloganom „NE PRETRČAVAJ ŽIVOT, PREĐI NA PEŠAČKI!“, koja ima za cilj da unapredi bezbednost pešaka kao učesnika u saobraćaju.

Valjevo u doba korone

U Srbiji je u periodu od početka godine poginulo više od 45 pešaka, što čini približno polovinu poginulih u saobraćaju od početka godine. Zajednički interes Agencije za bezbednost saobraćaja i Ministarstva unutrašnjih poslova, a u saradnji sa lokalnim Savetima za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja jeste da kroz realizaciju navedene kampanje i aktivnostima u okviru kampanje smanjimo broj pešaka koji stradaju.

Valjevo

Tim povodom snimljen je video spot koji će biti emitovan na lokalnim i regionalnim televizijama, a u cilju promene ponašanja i stavova učesnika u saobraćaju, pre svega pešaka.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.