NEMA POPUŠTANJA! Izvesno je da će zabrana kretanja biti od 18 sati u petak do ponedeljka u 5 ujutru!

Ovo je mnogo veće zlo nego što smo mislili, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom otvaranja Covid bolnice na Karaburmi.

Koronavirus

Izvor: RTS printscreen

“Ova bolest je napala naše društvo, ekonomiju, naše stare. Zamislite kad uđe u staračke domove. Sigurno će biti dvocifen broj žtvata, Kada samo na tako malo mesto uđe zamislite koliko ljudi umre. Merama smo uspeli da sačuvamo naše stanovništvo, pre svega naše roditelje. Drago mi je što nisu pomislili da je neko sadista i da zato to čini. Lako je govoriti kada sve prođe, posle bitke svi su generali. Kada je potrebno nešto da se uradi sakriju se i nemaju nijednu odgovornost”, rekao je Vučić.

On je istakao da nema popuštanja za nas.

Valjevo u doba korone

“Ni sledećeg vikenda. Slušao sa lekare, oni su za to da se zabrana kretanja produži za dve nedelje, Pogotovu su važni vikendi. Mrtve koje imamo ovih dana su posledice vikenda od pre 21 dana. Izvesno je da će zabrana kretanja biti od 18 sati u petak do ponedeljka u 5 ujutru, Pretpostavljam. Posle ćemo da vidimo, u skladu sa savetima lekara”, rekao je predsednik.

Kada je reč o parlamentu, rekao je da će on raditi.

Izvor: Mondo.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.