“Nota do note, pesmica”

U utorak, 26. septembra s početkom u 18 časova, u svečanoj Sali škole, Muzička škola Valjevo realizovaće promociju svojih godišnjih programa namenjenih predškolcima (5 i 6 godina starosti) i učenicima prvog i drugog razreda osnovne škole pod nazivom „Nota do note, pesmica“.

Valjevo

Kroz koncertiranje polaznika muzičkog zabavišta, pripremnog razreda i muzičkih radionica i malu priču o realizaciji programa, sva zainteresovana deca i roditelji će imati priliku da se upoznaju sa
našim viđenjem muzikalnog detinjstva i od ove školske godine, postanu najlepši deo stvarnosti MŠ „Živorad Grbić“, koju kreiraju upravo najmlađi više od deceniju kroz vrlo uspešan rad navedenih programa.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.