Nove medalje za plivače “Valisa” na “Kupu Banata” u Kikindi

U Kikindi je juče održan plivački miting “Kup Banata” na kojem su plivači valjevskog “Valisa” istvarili zapažene rezultate. Na mitingu u Kikindi nademtalo se 309 plivača iz 21 kluba,  a PK Valis predstavljali su Andrej Milivojević, Maša Radojević, Andrijana Marić, Ana Jevtić, Sofija Prostran, Đurđa Jovančić i Emilija Krstajić, predvođeni trenerom Branislavom Kovačevićem.

VALIS-KIKINDA-23

Mladi plivači Valisa na plivačkom mitingu u Kikindi / Foto: PK Valis

Najuspešniji takmičar među valjevskim plivačima bio je Andrej Milivojević, koji je u svojoj kategoriji osvojio zlato u disciplini 50m slobodno, dok je u disciplini 200m mešovito stigao do srebra. Maša Radojević okitila se sa dve srebrne medalje u disciplinama 50m slobodno i 200m mešovito, dok je u disciplini 100m slobodno bila treća. Andrijana Marić osvojila je srebro u disciplini 100m leđno.

Ženska štafeta u disciplini 4 x 50m mešovito u sastavu Marić, Radojević, Prostran i Jevtić, završila je trku na trećoj poziciji, osvojivši bronzu.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.