Nove sale za vežbače male

Kompanija Sport Vision u okviru projekta “Vizija zdrave budućnosti” obnovila je fiskulturnu salu u Osnovnoj školi “Desanka Maksimović” u Valjevu.

Lider sportske maloprodaje, kompanija Sport Vision pokrenula je društveno odgovoran projekat “Vizija zdrave budućnosti”, sa idejom da omoguće bolje uslove za sprovođenje fizičkih aktivnosti u školama i obezbede mladima kvalitetno i sigurno mesto za razvoj, igru i odrastanje. 

Prema preporuci Ministartsva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja “Nove sale za vežbače male”, za druga u nizu  fiskulturnih sala koja će biti obnovljena ovim projektom, odabrana je sala u OŠ “Desanka Maksimović”. Pored fiskulturne sale obnovljeno su i pomoćne prostorije, kupatila i svlačionice, čime su za učenike stvoreni bolji uslovi za aktivno i neometano bavljenje sportom tokom čitave školske godine.

“Korporativna društvena odgovornost i uzajamna saradnja karakterišu odnos naše kompanije prema društvenoj zajednici u kojoj živimo i poslujemo. Pomagali smo i dalje pomažemo ugroženoj populaciji stanovništa i neprestano podržavamo i afirmišemo mlade ljude da se bave sportom, druže, da razvijaju svoje individualne sposobnosti, ali i da neguju timski duh i da otkriju svoje talente u najranijem dobu. Da žive aktivno i da taj životni stil i zdrave navike prenose i na generacije koje dolaze. To je zdrav temelj, ali i naša vizija zdrave budućnosti”, istakla je Anja
Dmitrović, direktorka marketinga kompanije Sport Vision.

Učenici VII osnovne škole u Novom naselju imali su priliku da odmah “isprobaju” renoviranu salu i pokažu svoje sportsko umeće.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.