Novi košarkaški teren u centru Mionice vredan dva miliona dinara

Mionica dobija savremeni košarkaški teren vredan dva miliona dinara. Investicija se realizuje u saradnji s Dunav osiguranjem. Radovi na rekonstrukciji počeće na proleće, po okončanju procesa javne nabavke.

Opština Mionica
Postojeći teren biće obnovljen i zaštićen epoksidnom podlogom, postavićemo zglobne koševe, nove table i osvežiti tribine. Teren će koristiti pionirski košarkaški klub, ali i svi građani Mionice.

– Mionica se kao grad otvorenog srca raduje što ćemo dobiti novu tačku povezivanja. Novi prostor za druženje i promociju sportskog duha, požrtvovanosti i fer-pleja. Nakon rekonstrukcije košarkaškog terena, uz nedavno završenu teretanu na otvorenom, i tribinom za gledaoce, centar Mionice prerašće u sportsku arenu pod vedrim nebom. Očekujemo da će uređeni sportski tereni postati glavna tačka okupljanja svih Mioničana. Polazeći od činjenice da je sport važna tačka povezivanja mi smo se obratili Dunav osiguranju, i hvala im što su prepoznali važnost ovog projekta – rekao je Boban Janković predsednik opštine Mionica.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.