Novogodišnja predstava za decu i mini žurka

Superlino agencija obaveštava da je ove godine za najmlađe pripremila Novogodišnju predstavu poučno zabavnog karaktera i mini žurku koje traju oko 50 minuta. Zainteresovane školske i predškolske ustanove se mogu obratiti i raspitati u vezi ternina pozivom na broj 066/646-98-97.

“Dragi drugari, Super animatori su za Vas ove godine pripremili interaktivnu i komičnu predstavu! Porodicu Mraz očekuje uzbudljiva avantura, ali ovaj put Deda Mraz je nešto drugačiji. On je Sajber Deda! Dođite da se družimo i zajedno stvorimo Novogodišnju čaroliju. Budite deo Super ekipe: Deda Mraz, Baka Mraz, Elfovi Žarko, Mudriša i Zvrk, i naravno poštar Petko”, glasi poziv Superlino agencije za novogodišnji program koji su pripremili za najmlađe.

Iz Superlino agencije najavljuju da će Novogodišnja predstava biti odigrana i u Osnovnoj školi “Nada Purić”, u ponedeljak, 17. decembra, u dva termina.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.