Novogodišnji turnir u malom fudbalu Valjevo 2018.

Na novogodišnjem turnir u malom fudbalu u Valjevu 2018. godine učestvuje 98 ekipa koje se takmiče u sledećim kategorijama: poletarci, pačići, petlići, pioniri, kadeti, omladinci i kategorija gradska Liga.

Turnir traje od 01.01.2018. do 14.01.2018. godine. Danas su odigrane finalne utakmice u kategorijama pačićia, poletarca i petlića gde je pobednicima pehare uručio gradonačelnik Grada Valjeva dr Slobodan Gvozdenović a medalje je uručio direktor Novogodišnjeg turnira Milan Gajić. Turnir organizatuje Fudbalski Savez Grada Valjeva a Generalni pokrovitelj je Grad Valjevo.

Valjevo

Nastavlja se dalje takmičenje u kategorijama pioniri, kadeti, omladinci, gradska i super Liga, a finalne utakmice se igraju u nedelju 14.01.2018. godine od 14 do 20 časova.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.