Obuka ‘’Primena zdravstveno higijenskih mera u turističko ugostiteljskim objektima”.

U Hotelu Divčibare je u četvrtak   14.04.2022.godine, realizovana Obuka “Primena zdravstveno higijenskih mera u  turističko ugostiteljskim objektima”. Učesnici obuke (predstavnici turističkih smeštajnih kapaciteta sa Divčibara), upoznali su se sa operativnim smernicama za primenu porotokola za upravljanje covid-om 19 u sektoru turizma, kao i sa sprovodjenjem sertifkacije objekta ” Čisto i sigurno”.

TOV-Valjevo-Turisticka-Divcibare-1

Ovu šemu sprovodi Poslovno udruženje Hores, a projekat realizuje Nemačka organizacija za medjunarodnu saradnju GIZ, a glavni partner je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije. Obuka je realizovana uz podršku hotela Divčibare i Turističke organizacije Valjevo i poslovnog udruženje Hores.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.