OČEKIVAN PORAZ METALCA U BOGATIĆU

Rukometaši Metalca su pretposlednjem kolu Prve lige Zapad bili gosti lidera na tabeli, Mačve u Bogatiću gde su prema očekivanju doživeli poraz 23-29 (10-14). Budući član Super “B” lige je opravdao ulogu favorita i zabeležio još jedan trijumf dok su se Valjevci borili prema svojim mogućnostima.

MET-MAČVA

Na fotografiji je detalj sa utakmice Metalca i Mačve iz prvog dela prvenstva, odigrane u Valjevu.

Iduće nedelje se utakmicom između Metalca i Mladosti iz Čačka u Valjevu završava prvenstvo u kome je valjevski prvoligaš uprkos velikih problema sačuvao mesto u ovom rangu takmičenja. Sa boljom finansijskom situacijom Metalac bi mogao da napravi tim koji bi se prošetao do Super “B” lige jer njegovi igrači igraju u raznim klubovima u zemlji i inostranstvu. Da li će sledeću sezonu Metalac započeti u novom ruhu, pojačan svojom bivšom decom i finansijski bolje situiran, pokazaće vreme ali bi bilo zaista lepo opet na parketu Hale sportova videti zajedno Stojanovića, Đerića, braću Jovanović, Pantića, Grujičića, Milovanovića, Jevtića i druge.

Sportska hala u Bogatiću. Gledalaca 100. Sudije Jovan Barjaktarević i Aleksandar Milenković (oba iz Kragujevca). Isključenja Mačva 4 minuta, ORK Metalac -. Sedmerci Mačva 2(1), ORK Metalac 4(3).

MAČVA: Nenadović 6, Gligorić 2, Puretić 2, Milutinović 3, Žunić 1, Knežević 4, Matija Lakić 3, Jovanović 3, Gačević 2, Panović 2, Miodrag Lakić 1.

ORK METALAC: Antonijević 1, Milinković 2, Krunić 3, Vukosavljević 1, Mandić 7, Nedeljković 2, Grubačić 1, Ćaćić 6.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.