OD 21. JUNA SE VRAĆAMO U NORMALU?

Premijerka Srbije Ana Brnabić osvrnula se na trenutnu epidemiološku situaciju u našoj zemlji i na eventualno popuštanje mera u narednom periodu.

Premijerka Ana Brnabić

Ana Brnabić Printscreen mondo.rs

“Rekla bih da je vrlo verovatno da ćemo moći da se vratimo normalnom životu. Ono što me brine je mali procenat vakcinisanja mladog stanovništva. Oni drže ključ kraja ove epidemije. U petak smo pokrenuli veliku kampanju za vakcinaciju mladih uz pomoć festivala u našoj zemlji. Neka želja naša je da 21. juna otvorimo konačno Srbiju. Videli smo i prošlog leta, bili smo optimisti pa je krenulo da raste broj zaraženih”, rekla je premijerka gostujući u emisiji “Hit tvit” na TV Pink.

Ona je još jednom navela da je vakcinacija što većeg broja stanovnika ključna, ako želimo da se vratimo normalnom životu.

“Apelovala bih još jednom da se ljudi vakcinišu. Ima vakcina, sutra nam dolazi još 100.000 Fajzer vakcine. Eto, da podsetim i da do 31. maja ko se vakciniše može da se prijavi za pomoć od 3.000 dinara”, dodala je ona.

(MONDO)

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.