Od sutra vakcinisanje “Fajzerom” bez prethodne prijave

Građani koji su zainteresovani za imunizaciju vakcinom “Fajzer” bez prethodne prijave kod e-uprave mogu doći od četvrtka 22. aprila na punkt Doma zdravlja u hotelu “Grand” u peridou od 8 do 20 časova, saopšteno je iz valjevskog Doma zdravlja.

Dom zdravlja Valjevo

Valjevski dom zdravlja je dobio 220 doza za nezakazane sugrađane. “Fajzer” će se bez prijave davati dok se ne potroše sve doze, a najkasnije do subote, jer se duže ne mogu čuvati posle odleđavanja. Prošle nedelje je 120 doza bez prijave potrošeno za jedan dan.

Dom zdravlja Valjevo je do sada utrošio 29.710 doza vakcina protiv korona virusa različitih proizvođača. Obe doze primilo je 12.809 osoba, dok je 4.092 ljudi započelo proces imunizacije prvom dozom.

Dom zdravlja ValjevoNajviše je dato “Sinofarma” – 20.926 doza, zatim “Fajzera” – 3.586, “Sputnjika V” je prvu dozu primilo 2.516 i drugu  1.998, dok je 684 vakcinu “AstraZeneka”.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.