Odbornik Đorđe Pavlović više nije član SPS-a: “Ne može se živeti suprotno onome za šta se zalažete!”

Odbornik Đorđe Pavlović više nije član SPS-a! On je o tome izvestio javnost u saopšenju u kojem je pozvao sve simpatizere i članove SPS, ali pre svega građane Valjeva, da u zajedničkom dogovoru i na način koji sami odrede, nastave borbu za slobodno, lepo, čisto, moderno i srećno Valjevo.

Đorđe Pavlović, odbornik u Skupštini grada / Foto: Valjevska posla

Pavlović je u saopštenju za javnost istakao da njemu nijemesto tamo gde najprizemniji lični interes prevazilazi javni interes našeg društva.

“Nije pošteno živeti suprotno od onog za šta se javno zalažete! Svima nam je preko glave nepravde, obmana, laži, neravnopravnosti i bahatosti moćnika. Dosta nam je ponižavanja i smejanja u lice časnom i poštenom svetu. Ne možete propovedati ravnopravnost nama koji smo vredno i redovno završili državne škole, a stvarati šaku privilegovanih i nedodirljivih u partiji sa kupljenim diplomama. Ne možete se zalagati za socijalnu pravdu a voziti skupocene automobile, uživati u egzotičnim letovanjima dok vaši birači sastavljaju kraj sa krajem. Nemate pravo da govorite o pravima radnika, a zauzimate radna mesta na kojima se ne pojavite ni sat vremena dok radnici u našem gradu i državi mukotrpno rade da prehrane porodice na slabo plaćenim poslovima sa neizvesnom budućnošću. Politička trgovina i pozicija ili dve u vlasti su vam važnije od svega za šta se deklarativno zalažete. Važnije su vam od oduzimanja nagrade grada optuženom za seksualno nasilje, od borbe protiv ogoljene korumpiranosti i nesposobnosti lokalne vlasti, od smanjenja bezobrazno visokih cena komunalija, važnije od uređenog grada, vama je vaše politikanstvo važnije od dostojanstva građana Valjeva. Tamo gde najprizemniji lični interes prevazilazi javni interes našeg društva meni nije mesto”, naveo je Đorđe Pavlović.

Zbog svega toga, kako je istakao, više nije član SPS-a!

“Zbog svega obaveštavam građane Valjeva i celokupnu javnost da više nisam član SPS-a i pozivam sve simpatizere i članove SPS, ali pre svega građane Valjeva da u zajedničkom dogovoru, na način koji sami odredimo nastavimo borbu za slobodno, lepo, čisto, moderno i srećno Valjevo”, poručio je odbornik Đorđe Pavlović.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.