Odlični rezultati valjevskih karatista na Kupu Mladosti u Pančevu

U nedelju, 12. maja 2024. godine, održan je internacionalni karate turnir Kup Mladosti u Pančevu. Internacionalni turnir u organizaciji karate kluba Mladost iz Pančeva i Karate saveza Vojvodine, bio je prilika da se takmičari valjevskog Karate kluba 014 susretnu sa takmičarima drugog saveza, sa kojima retko imaju priliku da se susreću, sem na državnim prvenstvima. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa četiri takmičara u šest takmičarskih kategorija i osvojio šest medalja. Ana Živanović osvojila je zlatne medalje u katama – apsolutna i B klasa, Lazar Aćimović osvoji je srebro u borbama i bronzu u katama, dok je Aleksandar Milošević osvojio srebrno odličje u borbama, a Anja Nikolić bronzu u borbama.

Pancevo

“Karate klub 014 Valjevo na ovom turniru, kao i nebrojani broj puta pre toga, dostojanstveno je predstavljao klub i grad Valjevo i doneo veliki broj medalja i potvrdio to da samo jedan od najtrofejnih klubova Kolubarskog regiona. Uprava kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanović i trenerski tim: Marina Goloskoković, Milica Ilić, Predrag Branković, Milan Lepojević, Milenko Lukić i Vladan Živanović, kontinuirano rade na stvaranju novih šampiona i vrhunskih takmičara. Škola karatea koju baštini Karate klub 014 Valjevo jedna je od najboljih u regionu uže Srbije”, navode iz KK 014 Valjevo

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply