RADNIČKI SLAVIO U LJUBOVIJI, NA REDU DERBI SA LIPOLISTOM

U 2. kolu plejofa za plasman od 1. do 6. mesta u Kolubarsko-mačvanskoj zoni, Radnički je danas savladao Drinu u Ljuboviji rezultatom 2-0 (1-0) i trenutno je drugi na tabeli sa 43 boda iza Lipolista koji je lider i ima 47 bodova.

РАЈЕВАЦ И ЈАНКОВИЋ

Strelci za Radnički u Ljuboviji, Rajevac (beli 9) i Janković desno, pred golom Lipolista na poslednjoj utakmici protiv zeleno-crnih odigranoj u Valjevu

Golove za Valjevce su postigli Rajevac u 23. minutu iz jedanaesterca i Janković u 87. minutu. Inače, Radnički je nastupio bez Rankovića, Pirgića, Ristovića, Đurića i Marka Petrovića

U sledećem kolu na Peti puk dolazi Lipolist. Biće to veliki derbi Kolubarsko-mačvanske zone.

Stadion FK “Drina” u Ljuboviji. Gledalaca 100. Sudija Aleksandar Jakovljević iz Šapca.

DRINA: Stanković, Veljko Petrović (od 46. Slobodan Vasiljević), Marko Milovanović, Nemanja Milovanović, Maksimović, Kovačević, Avramović (od 46. Todorović), Ilić, Pajić (od 46. Đurić), Lončarević (od 42. Đorđić), Trifković (od 69. Milanović).

RADNIČKI: Krstić, Vasić, Mišković (od 46. Matić), Simeunovuć, Rajevac (od 88. Tanasijević), Rašević (od 72. Simić), Janković, Živanić, Tomić, Stevanović, Đorđević.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply