Olimpijski komitet Srbije sutra zaseda u Valjevskoj gimnaziji 

U susret Olimpijskim igrama u Parizu, koje počinju za 3 meseca, gradu Valjevu i Valjevskoj gimnaziji pripala je čast da sutra, 24. aprila, budu domaćini održavanja IV Redovne sednice Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije.

Logo Olimpijski komitet Srbije 1

Sednici Skupštine u Valjevskoj gimnaziji prisustvovaće predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, potpredsednici OKS, članovi Skupštine OKS, ministar sporta Zoran Gajić, ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović, direktorka Antidoping agencije Srbije prof. dr Milica Vukašinović-Vesić, dekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu prof. dr Sanja Mandarić i mnoge druge zvanice.

Prva tačka dnevnog reda je konstituisanje radnih tela Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije. Na sednici će se, između ostalog, razmatrati i Izveštaj o radu i Finansijski izveštaj OKS za 2023. godinu, Izveštaj Nadzornog odbora OKS o radu i poslovanju u 2023. godini, kao i Program rada i Finansijski plan OKS za 2024. godinu.

 

Facebook komentari

About Marija Petrović - Marković

Iako po struci diplomirani novinar, novinarstvom se bavi iz ljubavi honorarno, na „hajdučki i uskočki" način iz sfere kulture, gde joj je radna matica. Kao student novinarstva krajem 1999. godine počela da radi u informativnoj redakciji rwgionalne Vujić televizije Valjevo (VTV), čiji je deo novinarskog tima bila 4 godine. Potom bila novinar-urednik u informativnoj redakciji Regionalne Televizije Valjevo (TVA) skoro 2 godine. Tokom 2004. i 2005. godine živela u Londonu i u tom periodu imala novinarsko mentorstvo na Channel 4 News od strane poznate britanske novinarke Darshne Soni. Po povratku iz Londona kratko vreme bila u informativnoj redakciji TV B92. U okviru projekta TV Training bila stipendista Pakta za stabilnost Jugoistočne Evrope, a potom i stipendista Fondacije Konrad Adenauer. Njeni tekstovi objavljivani su u nedeljniku „Napred“, „Reviji Kolubara“ i „Tešnjarskom glasonoši“. Od osnivanja portala valjevskapola.info 2016. godine radi kao novinar-urednik ove medijske kuće. Autor je više projekata, među kojima su "Da Valjevo prodiše", "UdahnimO2", Vazduhograf" i drugi, koji se na portalu Valjevska posla podrobno bave problemom aerozagađenja u Valjevu od 2017. godine. Dobitnica je Nagrade grada Valjeva za oblast Informisanje i društveno angažovanje u 2019. godini.