ORK METALAC SAVLADAO RADNIČKI 2 U KRAGUJEVCU, NA REDU JE DRUGA EKIPA ŠAMOTA 65

Rukometaši ORK Metalca su u 21. kolu Prve lige Zapad prema očekivanju savladali drugi sastav Radničkog u Kragujevcu 30-26 (18-10). Iako bez povređenog Luke Mandića, Valjevci su sve rešili u prvih 30 minuta kada su stekli nedostižnu prednost.

МЕТ-КГ3

Detalj sa utakmice ORK Metalac i Radnički 2, odigrane jesenas u Valjevu, u okviru prvog dela prvenstva Prve lige Zapad

Nijo bilo puno dileme u pogledu ishoda utakmice koja je odigrana u poznatoj kragujevačkoj hali “Jezero”. ORK Metalac je počeo silovito, Nedeljković i Nedić su već u petom minutu obezbedili prednost gostima od 5-0 a nakon gola Trikića u 13. minutu na semaforu je stajalo 10-5 za Valjevce. Stokić, Trikić, Nedeljković, Milinković i Marko Ćaćić su u završnici prvog poluvremena bili efikasni obezbedivši svom timu 8 golova prednosti.

U uvodnim minutima nastavka došlo je do malog opuštanja u redovima Metalca, Veljković i Vučićević to koriste i smanjuju na 18-15 u 36. minutu. Valjevci su, međutim, ponovo dodali gas i u 49. minutu na semaforu je stajalo 23-17 za Metalac koji je do kraja uspeo da sa mladim snagama na parketu sačuva prednost i na kraju da zasluženo pobedi.

U sledećem kolu u Valjevo dolazi druga ekipa Šamota 65 iz Aranđelovca.

Hala “Jezero” u Kragujevcu. Gledalaca 50. Sudije Duško Popović i Ivan Đoković (oba iz Požarevca). Isključenja Radnički 1, ORK Metalac 4. Sedmerci Radnički 3(2), ORK Metalac 0(0).

RADNIČKI: Lazarević 2, Veljković 8, Vučićević 3, Mojsilović 3, Lepović 2, Vitošević 5, Veličković 3.

ORK METALAC: Stokić 3, Zarin 2, Milinković 4, Milošević 2, Nedeljković 6, Trikić 4, Ćaćić 3, Nedić 6.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.