Osnovan Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Valjevu

Jedinstvena Srbija izvestila je da je na Savindan ove godine osnovan Gradski odbor ove partije u Valjevu. Za predsednika Gradskog odbora odlukom Predsedništva Jedinstvene Srbije imenovan je Dejan Marković, preduzetnik iz Valjeva. 

ODLUKA FOTO

“U narednom periodu Gradski odbor JS, radiće na jačanju infrastrukture stranke i izradi lokalnog plana za razvoj grada Valjeva. Prioriteti rada i delovanja GrO Jedinstvene Srbije, biće u oblasti infrastrukture, ekologije i socijalne politike koji se konkretno mogu primeniti i implementirati u Valjevu. Na političkoj sceni ne tražimo neprijatelje već saradnike u realizaciji projekata i programa za dobrobit našeg grada. Otvoreni smo za saradnju i sve konkretne predloge”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Jedinstvene Srbije Valjevo.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.