Otvoren Europrom u Jasenici

Danas je počeo sa radom novi maloprodajni objekat Europroma u Jasenici. Reč je o minimarketu površine oko 260 m2 u kojem, prema ustaljenom konceptu kompanije Europrom, kupac na jednom mestu može da pazari sve što mu je neophodno. Novi ljubičasti objekat na adresi Donjograbovačka 129, Jasenica, je 47. maloprodajni objekat kompanije Europrom i njegovo radno vreme je od ponedeljka do subote od 6.30 do 21 sat i nedeljom od 7 do 21 čas.

Europrom-Jasenica-7

Europrom u Jasenici / Foto: Valjevska posla

Pored uobičajene asortimanske ponude, u novom objektu je na raspolaganju segment pijace sa svežim voćem i povrćem, pekara, a u ponudi je i usluga besplatnog pečenja roštilja, kao i segment poljoapoteke, koji je izuzetno bitan meštanima ovog kraja.

“Volela bih da izrazim izuzetno veliko zadovoljstvo što su nas meštani ovog kraja izuzetno lepo prihvatili, toplo, komšijski, i ovom prilikom želim da im se svima zahvalim zbog toga”, istakla je Bojana Perić, PR menadžer kompanije Europrom.

Europrom-8

Europrom u Jasenici / Foto: Valjevska posla

Ona je posebno istakla pravilo cenovne politike poznate valjevske “ljubičaste” trgovi, koje se primenjuje i u novom minimarketu u Jasenici.

“Kada govorimo o cenovnoj politici kompanije Europrom, objekat u Jasenici je nastavak cenovne politike prema kojoj je u svim objektima, u svih 9 opština Zapadne Srbije, u kojima Europrom posluje, isti nivo cena. To se takođe odnosi na sve naše objekte, i one u centru grada i na periferiji, kao i u objektima u ruralnim krajevima. Na taj način želimo da pošaljemo jasnu poruku kupcima, a to je: posetite bilo koji ljubičasti objekat koji vam je najbliži, a mi ćemo nastaviti da se trudimo da u svakom od njih odgovorimo zaista kvalitetno na sve potrebe kupca!”, poručila je u ime kompanije Europrom Bojana Perić.

Bojana-Peric-Europrom-4

Bojana Perić, PR menadžer kompanije Europrom / Foto: Valjevska posla

PR menadžerka Europroma skrenula je pažnju na sve veći broj obeležja DTL-a, kako na samom novom objektu, tako i u unutrašnjosti minimarketa, napominjući da je Europrom jedan od osnivača i ponosna članica Dimaćeg Trgovačkog lanca.

“DTL je grupacija koju u ovom trenutku čini 14 domaćih trgovačkih lanaca rasporostranjenih na teritoriji cele Srbije. Jedan od osnovnih ciljeva DTL-a jeste negovanje i čuvanje domaće privrede. Koristim priliku da pozovem sve naše kupce, i trenutne i buduće, da zajedno negujemo kvalitetne domaće proizvode, jer ih u ponudi svakako ima, a to je zaista jedan ispravan način i prava formula da svi zajedno doprinesemo jačanju i osnaživanju domaće privrede”, naglasila je Bojana Perić.

Na dan otvaranja novog Europromovog minimarketa u Jasenici, pripremljen je veliki broj zanimljivih nagrada za sve koji su došli da pazare. Svaki kupac tokom celog dana dobija poklon paket, svaki 50. kupac na poklon dobija torticu, a svaki 100. kupac biće obradovan poklon vaučerom Europroma u vrednosti 5.000 dinara. Što se tiče robih nagrada, 300. kupca očekuje bicikl, 600. kupca kombinovani fružider, a 1.000 kupac na poklon dobija lap-top.

Kompanija Europrom planira da do proleća otvori objekat u Kličevcu, nakon čega se očekuje da “ljubičasta” trgoviona sa radom počne i u Krupnju.

 


Fotogalerija:


Facebook komentari

About Marija Petrović - Marković

Iako po struci diplomirani novinar, novinarstvom se bavi iz ljubavi honorarno, na „hajdučki i uskočki" način iz sfere kulture, gde joj je radna matica. Kao student novinarstva krajem 1999. godine počela da radi u informativnoj redakciji rwgionalne Vujić televizije Valjevo (VTV), čiji je deo novinarskog tima bila 4 godine. Potom bila novinar-urednik u informativnoj redakciji Regionalne Televizije Valjevo (TVA) skoro 2 godine. Tokom 2004. i 2005. godine živela u Londonu i u tom periodu imala novinarsko mentorstvo na Channel 4 News od strane poznate britanske novinarke Darshne Soni. Po povratku iz Londona kratko vreme bila u informativnoj redakciji TV B92. U okviru projekta TV Training bila stipendista Pakta za stabilnost Jugoistočne Evrope, a potom i stipendista Fondacije Konrad Adenauer. Njeni tekstovi objavljivani su u nedeljniku „Napred“, „Reviji Kolubara“ i „Tešnjarskom glasonoši“. Od osnivanja portala valjevskapola.info 2016. godine radi kao novinar-urednik ove medijske kuće. Autor je više projekata, među kojima su "Da Valjevo prodiše", "UdahnimO2", Vazduhograf" i drugi, koji se na portalu Valjevska posla podrobno bave problemom aerozagađenja u Valjevu od 2017. godine. Dobitnica je Nagrade grada Valjeva za oblast Informisanje i društveno angažovanje u 2019. godini.