Otvoren konkurs za dodelu nagrade Turistički cvet 2021.

Turistička organizacija Srbije 01. oktobra 2021. godine raspisala konkurs za dodelu nagrade “Turistički cvet” za 2021. godinu.

Turisticka-organzacija-srbije-1

 

Nagrada je raspiana u sledećim kategorijama:

1. Turistička organizacija
2. Turistička manifestacija
3. Receptivna turistička agencija
4. Ugostiteljski objekat za smeštaj / kategorija u dve potkategorije:
     ∙ Ugostiteljski objekat tipa hotel,
     ∙ Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj
5. Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga

Informacije o nagradi “Turistički cvet” nalaze se na internet stranici www.turistickicvet.rs. Prijave se dostavljaju isključivo na on-line popunjenom obrascu zaključno sa 31. oktobrom 2021. godine.

turisticki-cvetUkoliko epidemiološka situacija ne dozvoli dodelu nagrade prema Pravilniku o dodeli nagrade Turistički cvet, dobitnici će primiti adekvatne nagrade. Postupak kandidovanja i kriterijumi za dodelu nagrade, propisani su Pravilnikom o dodeli nagrade “Turistički cvet”, koji se nalazi na internet stranici Turističke organizacije Srbije www.srbija.travel i internet stranici www.turistickicvet.rs.

Žiri za dodelu nagrade će posebnu pažnju obratiti na nove programe, inovativne projekte, kreativne inicijative, angažman pojedinaca i organizacija kojima je turistička ponuda Srbije bila obogaćena i istovremeno prilagođena uslovima izazvanim epidemijom virusa korona.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply