Plaćene prakse u Majkrosoft razvojnom centru

Otvorene su prijave za plaćenu studentsku praksu u Majkrosoft razvojnom centru u Srbiji (Microsoft Development Center Serbia – MDCS), a zainteresovani mogu birati između šest različitih pozicija za praktikante, dok apliciranje traje do 7. aprila. Praksa je prilika za sve studente osnovnih i master studija za sticanje praktičnog znanja u jednoj od najvećih globalnih IT kompanija, uz podršku mentora eksperata koji imaju bogato iskustvo u različitim oblastima iz industrije. Za program prakse u MDCS-u se mogu prijaviti i studenti već nakon prvog semestra na osnovnim studijama.

MDCS 

Prijave putem linka za sledeće pozicije:

  • Software Engineering Internship
  • R&D Internship in Machine Learning
  • R&D Internship in the field of Mechanical Prototyping
  • R&D Internship in FPGA design and Embedded systems
  • Research Internship in the field of User Experiences
  • Customer Development Internship

Tokom tri meseca prakse praktikanti će imati prilike da nauče kako se ideje pretvaraju u stvarnost, radeći na razvoju najsavremenijih digitalnih rešenja.

Majkrosoft razvojni centar u Srbiji otvoren je 2005. godine, kao četvrti razvojni centar ove kompanije u svetu, a tim danas čini više od 500 vrhunskih stručnjaka iz oblasti kompjuterskih nauka i primenjene matematike. MDCS nastao je sa idejom da angažovanjem talenata iz zemlje i regiona uzme aktivno učešće i doprinese razvoju novih Majkrosoft tehnologija. Svaki član MDCS tima svojim idejama i posvećenošću utiče na veliki broj ljudi, menjajući njihov pogled na svet i olakšavajući njihov svakodnevni život. Svi Majkrosoft projekti razvijeni u Srbiji su priznati od strane kompanije Majkrosoft i miliona korisnika na globalnom nivou, što dodatno promoviše Srbiju i ucrtava je kao stratešku tačku na tehnološkoj mapi sveta.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.