“Glas za SNS i predsednika Vučića su garancija za dela koja obezbeđuju mir i stabilnost, koji su potrebni da bi Srbija i Valjevo nastavili napred”

“Sigurna sam da odluke koje donosimo svakoga dana određuju naše živote. Donosimo one odluke za koje verujemo da će nam u određenim situacijama pomoći da prepreke na koje nailazimo što lakše prevaziđemo. Vrlo često smo u situacijama kada verujemo da mnogo toga ne zavisi od nas. Ipak, izbori pred nama, upravo zavise od svih nas i na njima svaki čovek bez razlike odlučuje. Tu smo svi isti, jednaki. Trećeg aprila pred svima nama je odluka, izbor i odgovor na ključno pitanje – U kakvoj zemlji želimo da živimo? U moru obećanja koja se čuju najvažnije je ono koje odgovara na pitanje – Šta je garancija da će ono što očekujemo biti i ostvareno”, navodi se u saopštenju za javnost poverenika GrO SNS Valjevo i kandidata za narodnog poslanika Jelene Nikolić Lekić.

SNS-Izbori-2022

U saopštenju se dalje ističe da je naše Valjevo, koje je decenijama bilo nekako zaboravljeno, sada na pravom putu. Precizira se da je u samo protekle dve godine, u naš grad stiglo oko 2 milijarde dinara republičkih investicija.

“Vlada Srbije je finansijski podržala rekonstrukciju i završetak Gerontološkog centra, izdvojena milijarda garancija je za završetak ovog projekta. Podrška je stigla i za gasifikaciju Valjeva, garancija je projektovanje trase koje je u toku. Već smo napravili i prve ozbiljnije korake da u Valjevu dišemo čist vazduh, zamenom kotla na mazut i prelaskom na gas. U tom pravcu uz podršku države realizujemo program mera energetske efikasnosti, za koju je opredeljeno 60 miliona dinara”, piše u informaciji za javnost koju je potpisala kandidatkinja SNS za poslanika iz Valjeva u republičkom parlementu Jelena Nikolić Lekić.

Vlada Srbije, kako se dalje navodi, izdvojila je sredstva za novu saobraćajnicu u Industrijskoj zoni, sportske terene i objekte, dečja igrališta, rekonstrukciju Doma zdravlja.

“Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Valjevo je doveo dva nova strana investitora, dve velike nemačke kompanije “Bizerbu” i “Hansgrohe”, stvorivši mogućnost novog zapošljavanja naših sugrađana, a kao preduslov za ove, ali i sve naredne investitore, jeste izgradnja brze saobraćajnice koja naše Valjevo spaja sa ostatkom sveta”.

Poverenik GrO SNS Valjevo Jelena Nikolić Lekić ističe da je u toku projektovanje Hale sportova, da se radi projekat za rekonstrukciju Valjevske bolnice, ali i da uskoro kreće izgradnja dva nova vrtića, što smatra možda i najvažnijim.

“Sve započeto garancija je vidljivih promena i garancija jednog drugačijeg Valjeva, Valjeva u kom se građani pitaju i odlučuju, Valjeva u kom građani rade i žive. Naš gradski budžet nije dovoljan da sve pomenuto sami realizujemo zato nam je potrebna podrška države. A ono što jeste najvažnije, sve pomenuto urađeno je zajedno sa Vama, poštovani sugrađani, jer Vi ste ti koji postavljate ciljeve. I na to imate puno pravo”.

Ona se osvrnula da iza nas nisu jednostavne dve godine, koje se ne smeju zaboraviti, već godine snažne borbe protiv pandemije, kroz koje smo prošli “zahvaljujući podršci i brizi, o svima nama, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije”. Napomenula je da su u naš grda stigle vakcine pre nego u velike gradove Evrope, da je u Valjevo stigla finansijska podrška privrednicima, penzionerima, svakom punoletnom građaninu, “što je više nego što su razvijenije zemlje sveta učinile za svoje građane”.

“Kao kandidat za narodnog poslanika, moram istaći da svoju kandidaturu iskreno doživljavam kao kandidaturu svih građana koji očekuju nastavak svega započetog, ali pre svega nove planove i projekte. Ona je garancija da će se glas građana Valjeva čuti. Kao Vaša sugrađanka i neko ko je svoj život i život svoje porodice vezao za Valjevo, znam da za naš grad svi želimo najbolje. Zato Vas pozivam da u nedelju, 3. aprila izađete na izbore i glasate za parlamentarnu listu “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” pod rednim brojem 1 i za našeg predsednika Aleksandra Vučića pod rednim brojem 6, jer to je jedina odluka koja ima garanciju u delima i obezbeđuje mir i stabilnost, koji su potrebni da bi Srbija i naše Valjevo nastavili napred. I nikada ne smemo zaboraviti da samo DELA GOVORE I DA ZAJEDNO MOŽEMO SVE”, poručila je poverenik GrO SNS Valjevo i kandidat za narodnog poslanika Jelena Nikolić Lekić.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.