Platforma za izdavanje privatnog smeštaja – Bookaweb.com

U današnjem dobu u kome je sve veoma brzo, u kome je sve samo na jedan klik, mnoštvo je različitih agencija koje se na razne načine bave izdavanjem privatnog smeštaja. U moru agencija i portala ponekad može biti veoma teško da izabermo ono što je najbolje i najpouzdanije. Upravo zbog toga, nije na odmet proveriti sve detalje i izabrati platformu za izdavanje apartmana i smeštaja koja vam zaista može ponuditi proverenu, stručnu i veoma efikasnu uslugu. Upravo takva platforma je Bookaweb.com.

Zašto je Bookaweb platforma najbolja za izdavanje i oglašavanje

Kada ukucate Bookaweb.com pred vama će se ukazati jedan čitav virtuelni svet koji će vas, nadamo se uspešno, sprovesti kroz najbolje destinacije i atrakcije naše zemlje i koji će vam, u isto vreme, pružiti raznoliku ponudu najboljih smeštajnih jedinica. Na Bokawebu-u vas očekuju najbolje destinacije, posebno izdvojena turistička mesta koja morate posetiti, kao i sve potrebne informacije o njima. Bookaweb predstavlja novu platformu za putovanja, čiji je koncept zamišljen tako da korisniku pruža apsolutno sve potrebne turističke informacije na jednom mestu. Pored toga, na ovoj platformi, koja se svakodnevno razvija i napreduje, možete pronaći najtraženije apartmane u našoj prestonici, kao i najpopularnije apartmane na planini Zlatibor, u gradu Nišu, u Novom Sadu, ali i u drugim gradovima i mestima naše divne zemlje. Ukratko, Bookaweb vam predstavlja ono najbolje od Srbije na dlanu. Koje god da vas mesto zanima, Bookaweb ima sve što vam treba o njemu, bilo da je reč o odličnim smeštajnim objektima, ili o najboljim restoranima i značajnim lokalitetima.

Šta vam sve nudi Bookaweb

Bookaweb platforma je zamišljena tako da se preko nje oglašava veliki broj apartmana širom zemlje. Na ovoj platformi se nalaze najpopularnije turističke destinacije Srbije. Posebne stranice sajta posvećene su Novom Sadu, Kopaoniku, Beogradu, ali i Nišu, Perućcu, Fruškoj gori i još raznim drugim destinacijama. Bookaweb je organizovan veoma dobro, tako da vam je sve lako dostupno i pregledno, shodno tome ovde možete pronaći:

  • Široku ponudu smeštajnih jedinica – Svaka destinacija poseduje posebnu stranicu sa najboljim apartmanima koji se nalaze na izabranoj lokaciji. Na ovoj platformi možete izabrati zaista odličan smeštaj za koju god destinaciju vam je potrebno. Pogledajte najbolju primere: Divčibare smeštaj i Stan na dan Valjevo i upoznajte se sa ponudom.
  • Jednostavne rezervacije – Kada ste izabrali smeštaj na željenoj rezervaciji, potrebno je da uđete na njegovu prezentaciju, označite datume boravka i kliknete na dugme za slanje upita o raspoloživosti. Potom vam je ostalo da samo potvrdite vašu rezervaciju.
  • Blog – Ovde vas očekuje veliki broj odličnih i zanimljivih tekstova o raznim destinacijama i prirodnim lepotama naše zemlje. Ovi tekstovi su uređeni sa velikom pažnjom i poseduju mnoštvo korisnih informacija o popularnim turističkim mestima, kako doći do njih i šta bi sve trebalo obići. Blogovi su veoma sadržajni i tokom pisanja uvek se na prvo mesto stavljaju potrebe i zelje korisnika i kako da korisnički doživljaj bude što bolji. Verujemo da će vam naši blogoci pružiti nekoliko veoma dobrih predloga koji će vaš odmor učiniti boljim.
  • Need to know – Ova sekcija na našem sajtu predstaviće vam detaljno i pregledno čitavu turističku ponudu gradova i popularnih, turističkih mesta naše zemlje. Sve što bi trebalo da znate o određenim mestima nalazi se u ovom delu Bookaweb sajta i sigurni smo da će vam biti od velikog značaja.

Oglašavanje preko Bookaweb platforme

Na Bookawebu može da se oglasi svako ko poseduje smeštajnu jedinicu, koja zadovoljava osnovne standarde u pogledu izdavanja smeštaja. Ukoliko ste vlasnik stana ili apartmana, sigurno vas interesuje šta sve to Bookaweb ima da ponudi što ga izdvaja od mase sličnih platformi i sajtova za oglašavanje. Pored toga, sigurno se i pitate kakve povlastice to može da ima po vas. Na pravom ste mestu jer ćemo se potruditi da vam pružimo sve neophodne informacije. Dakle, oglašavanje preko Bookaweba je izuzetno lako i efikasno. Svim zainteresovanim vlasnicima se pravi poseban nalog, putem mejla, i potom se unose apartmani, nakon čega objekat može početi da prima prve rezervacije putem našeg sajta. Ukoliko posedujete stan, vikendicu ili brvnaru možete vaš smeštaj izdati turistima ili lokalnim gostima. Na taj način možete da ostvarite sigurnu i veću zaradu. Gosti prilikom rezervacije smeštaja uplaćuju avans, tako da ukoliko dođe do otkazivanja vlasnik je taj koji zadržava uplaćeni iznos. Kao vlasnik apartmana imate mogućnost da, u slučaju da vam gost deluje sumnjivo ili na bilo koji način nepouzdano, otkažete ostvarene rezervacije. Ceo proces traje jako kratko, a naplaćivanje se vrši tek kada dobijete prve goste i prve rezervacije. Uz ceo paket dolazi i promovisanje na društvenim mrežama, koje su takođe mesto putem koga gosti mogu rezervisati vaš smeštaj. U nastavku vam smo izdvojili sve što vam Bookaweb nudi:

  • Bookaweb vam omogućava da sami formirate cenu noćenja, kao i popuste na duže boravke
  • Oglašavanje vašeg smeštaja je u potpunosti besplatno
  • Provizija od 10 do 20% biće naplaćena tek nakon što se ostvare prve rezervacije
  • Nakon dolaska u smeštaj gosti vam mogu platiti direktno, putem platnih kartica, računa firme ili onlajn prilikom rezervisanja na sajtu
  • Podrška za vlasnike dostupna svakog dana u periodu od 8h do 23h.

Bookaweb je travel platforma koja omogućava ljudima da odluče gde bi sve želeli da putuju i koja će vam pružiti sve potrebne informacije o željenim destinacijama. Nadamo se da smo uspeli da vam dovoljno dobro predočimo sve benefite i prednosti platforme Bookaweb. Verujemo da ćete odlaskom na naš sajt i sami moći da se uverite u sve što smo napisali do sada. Ceo projekat je zamišljen tako da  korisnika, njegove potrebe i želje stavi na prvo mesto. Veoma nam je važan korisnički doživljaj i da vam sve bude lako dostupuno. Uživajte u otkrivanju sadržaja Bookaweb platforme i putujte Srbijom znajući da ste za sebe izabrali najbolji i najsigurniji smeštaj.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.