Plivači Valisa uspešni na drugom kolu prvenstva centralne Srbije

Proteklog vikenda je održano drugo kolo prvenstva centralne Srbije na kome je nastupilo petnaest plivača “Valisa”, predvođenih trenerima Vladimirom Boškovićem i Branislavom Kovačevićem.

valis-lambasaTitule prvaka centralne Srbije su osvojili: Anja Radojević u disciplini 100m leđno u seniorskoj konkurenciji, Milivojević Andrej u disciplini 100m leđno u pionirskoj kategoriji i Maša Radojević u disciplini 1500m slobodno u kategoriji kadetkinja.

banemasaandrej-valisDo srebrnih medalja su stigli: Lazarević Nađa u disciplini 200m mešovito u seniorskoj kategoriji, Vuk Tešanović u disciplini 50m delfin u kategoriji mlađih juniora i ženska pionirska štafeta u sastavu: Radojević, Marić, Prostran i Mitrović. Bronzana je bila muška seniorska štafeta u sastavu: Stefanović, Tešanović, Mijailović i Dašković. Do bronze su stigli i Ognjen Dašković u kategoriji seniora, Maša Radojević u disciplini 1500m u senorskoj kategoriji i  Vuk Tešanović u disciplini 100m slobodno u kategoriji mlađih juniora.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.