Počela besplatna pripremna nastava u Mionici

Opština Mionica preko Centra za obrzovanje i razvoj i ove godine obezbedila je besplatnu pripremnu nastavu za završni ispit za sve osmake na teritoriji opštine.

Почела припремна настава

Časovi iz srpskog jezika i matematike počeli su ove nedelje, do sada je prijavljeno oko 50 učenika, a očekuje se da će broj biti povećan. Besplatna pripremna nastava se organizuje po četvrti put zaredom, a časovi u trajanju od 90 minuta će se održavati u popodnevnim satima u prostorijama Srednje škole u Mionici.

– Besplatnu pripremnu nastavu organizujemo i ove godine. Časovi su počeli, a verujem da će se osmaci dobro pripremiti i upisati željene smerove. Cilj ovog programa jeste da se olakša mioničkim prodicama, da roditelji ne moraju da izdvajaju dodatna novčana sredstva za pripremu, već će to osmacima biti dostupno besplatno i u njihovoj opštini- kaže predsednik opštine Mionica Boban Janković i dodaje da se posebna pažnja posvećuje ulaganju u obrazovanje.

U Centru za obrazovanje i razvoj nude se razne mogućnosti i to besplatno. Časovi jezika, plesa, folklora, gimanastike, glume dostupni su mioničkoj deci.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply