Počeo jubilarni 50.“Lorist” na Novosadskom sajmu

Uz bubnjare Dragoljuba Đuričića 5. oktobra na novosadskom sajmu počeo je Sajam turizma, sporta i konjarstva a ovogodišnja zemlja partner je Crna Gora.

I ove godine Turisticka organizacija Valjevo je učestvovala u sajmu turizma.

Valjevo

Svoju turističku ponudu na ovom Sajmu predstavilo je i Valjevo. Na štandu zajedno sa Turističkom organizacijom Srbije, pored promotivnnog materijala grada i okoline, predstavljena je i ponuda na Divčibarama.

U okviru Lorista odrzava se vise sajmova, a uz različitosti koji svaki ima zajednički imenitelj svima je život u skladu sa prirodom.

Valjevo

Tokom manifestacija biće predstavljeno oko 450 izlagača iz deset država – Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Makedonije, Republike Srpske, Rumunije, Slovenije i Srbije. Izlagači će predstaviti i proizvode iz Amerike, Finske, Francuske, Italije, Litvanije, Nemačke i Švedske, a nastupaju u Hali Master.

Valjevo

Sajmovi lova, ribolova, hortikulture i ekologije traju od 3. do 8. oktobra, dok se sajmovi turizma i sporta održavaju od 5. do 7. oktobra, a Sajam konjarstva dan duže, do 8. oktobra.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.