POČETAK RADOVA NA ASFALTIRANjU PUTA VLAŠIĆ-SPOMEN KOMLEKS U GORNjEM CRNILjEVU

“Nakon 23 godine čekanja konačno započeti radovi na asfaltiranju opštinskog puta Vlašić – Spomen kompleks Milenko Pavlović”, izjavio je Nikola Tomić predsednik Opštine Osečina.

Opstina-Osecina-Nikola-Tomic-1
“Mnogi su osuđivali, ali s pravom što put koji vodi u spomen kompleks našeg heroja, a koji je ubedljivo bio u najlošijem stanju na našoj teritoriji. Mnogi nisu verovali da će ovi radovi početi i da će se Osečina konačno i na ovaj način odužiti čoveku koji je život dao za sve nas. Ovo selo je pored pilota Milenka poznato i po najslađim šljivama koje se mogu videti u svakom domaćinstvu. Zbog svega navedenog ovaj putni pravac je prvi koji će se u ovoj godini asfaltirati zahvaljujući našoj upornosti i finansijskoj pomoći države, Putevima Srbije i predsedniku Aleksandru Vučiću”, rekao je Tomić.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.