Pola miliona dinara Valjevu za manifestaciju “Miholjski susreti sela”

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić potpisao je ugovore za dodelu bespovratnih sredstava sa predstavnicima 113 jedinica lokalne samouprave, među kojima je i grad Valjevo, koje su dobile sredstva po ovogodišnjem Javnom konkursu za organizovanje manifestacije pod nazivom “Miholjski susreti sela”, saopštila je Informativna služba Grada Valjeva.

NEMANJA PETROVIĆ - Zamenik gradonačelnika - VALJEVO

Nemanja Petrović, zamenik gradonačelnika Valjeva

“U ime grada Valjeva ugovor u vrednosti od 500.000,00 dinara je potpisao zamenik gradonačelnika grada Valjeva Nemanja Petrović. Ministarstvo za brigu o selu već četvrtu godinu sprovodi Program dodele bespovratnih sredstava za organizovanje manifestacije pod nazivom “Miholjski susreti sela”, a sve sa ciljem promovisanja tradicije, običaja i svih vrednosti koje imaju seoske sredine Srbije”, navodi se u saopštenju.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply